USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині рідним загиблого директора школи, який добровольцем пішов на фронт, вручили орден

29 Квітня 2023 19:16
Рідним загиблого воїна-земляка Володимира Савчука з Бережниці вручили державну нагороду – орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Про це повідомили у Маневицькій селищній раді.

Відповідно до Указу Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, солдата Володимира Савчука відзначено державною відзнакою (посмертно).

28 квітня 2023 року секретар Маневицької селищної ради Володимир Черчик та тимчасовий виконувач обов’язків начальника 1-го відділення Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки майор Юрій Мізюк вручили державну відзнаку рідним загиблого воїна.

«Володимир Федорович довгий час очолював колектив Бережницької гімназії. У 2014 році добровольцем пішов на фронт. Після проходження служби повернувся до рідної школи. На початку повномаштабного вторгнення ворога знову став на захист Вітчизни. 28 квітня 2022 року, гідно виконуючи військовий обов’язок, загинув», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus