USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині розпочали роботу п'ять нових нотаріальних округів

10 Червня 2021 23:03
На Волині з 7 червня почало діяти п’ять нових нотаріальних округів: районні Володимир-Волинський, Камінь-Каширський, Ковельський, Луцький, а також Луцький міський нотаріальний округ.

Як розповів Суспільному Волині начальник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Тарас Грень, для людей жодні труднощі виникати не будуть, оскільки всі державні нотаріальні контори почали діяти в межах нових нотаріальних округів.

Щодо приватних нотаріальних контор, то зі слів посадовця, приватні нотаріуси, у яких змінилася назва округу, працюють з дати видачі нового реєстраційного посвідчення.

Всі організаційні заходи через приведення у відповідність нотаріальних округів будуть завершені впродовж місяця.

Нагадаємо, з 17 березня 2021 на Волині почали функціонувати чотири окружних прокуратури, юрисдикція яких співпадає з новим адміністративно-територіальним устроєм. Згідно з оновленим адміністративно-територіальним Атласом, на Волині утворили 54 територіальні громади та чотири райони: Ковельський, Луцький, Камінь-Каширський та Володимир-Волинський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus