USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

На Волині створили єдиний реєстр заявок учасників АТО на отримання землі

18 Травня 2015 17:00
На Волині землевпорядники разом з облдержадміністрацією та органами місцевого самоврядування створили єдиний реєстр заяв учасників АТО на отримання земельних ділянок. Про це інформує прес-служба Держгеокадастру.

Завдяки об’єднанню заяв в єдину базу даних всі сторони мають можливість консолідувати зусилля по виділенню землі воїнам.

«Наразі вдалося оптимізувати процес надання земельних ділянок військовослужбовцям, також скоротилися терміни виготовлення документації. Наші фахівці докладають усіх зусиль, аби вчасно розглянути ізадовольнити заяви учасників АТО», – зазначив керівник землевпорядної служби області Василь Василенко.

Лише протягом квітня цього року у власність учасникам антитерористичної операції та родинам загиблих бійцівнадали майже три сотні наділів.

Всього територіальні органи земельних ресурсів та органи місцевого самоврядування станом на 18 травня 2015 року прийняли 1971 рішення про надання учасникам антитерористичної операції дозволів на розробленняпроектів землеустрою на загальну площу 773,55 гектара.

Натепер волинські учасники АТО та родини загиблих воїнів отримали у власність 663 наділи загальною площею 326,57 гектара. З них: 282 ділянки площею 38,61 гектара – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, 164 наділи площею 12,23 гектара – для садівництва і 217 ділянок площею 275,73 гектара – для ведення особистого селянського господарства.

Найбільше земельних ділянок захисники Батьківщини отримали у Ківерцівському (144), Турійському (118) та Луцькому (98) районах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus