USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На Волині судитимуть фальшивомонетників, які збували підроблені 500-ки

12 Лютого 2018 11:47
Судитимуть чотирьох осіб, які займались зберіганням та збутом на території Волинської області підробленої національної валюти України у вигляді банкнот номіналом по 500 гривень.

Прокуратура Волинської області затвердила та направила до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно них, повідомили у відомстві.

Нагадаємо, у жовтні 2017 року зловмисників було затримано правоохоронцями після чергового збуту частини підроблених коштів на АЗС у Камінь-Каширському. В ході проведення досудового розслідування встановлено, що вказана група осіб також неодноразово розраховувалась підробленими банкнотами на автомобільних заправних станціях у Ковельському, Луцькому, Локачинському та Рожищенському районах.

Зловмисників обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 199 КК України. Крім того, двоє із вказаних осіб обвинувачуються також у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 190 КК України.

Злочинними діями потерпілим завдано матеріальну шкоду на загальну суму понад 11 тисяч гривень.

Усім обвинуваченим обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Ухвалою апеляційного суду Волинської області кримінальне провадження щодо вказаних осіб передано на розгляд з Камінь- Каширського районного суду до Луцького міськрайонного суду.

Фальшивомонетникам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus