USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині судитимуть митника

14 Червня 2014 08:00
Слідчий відділ прокуратури області скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо інспектора відділу митного оформлення митного поста «Устилуг» Ягодинської митниці. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Досудове розслідування встановило, що митник в ніч з 16 на 17 жовтня 2013 року неналежно провів митний контроль та здійснив митне оформлення двох транспортних засобів марки «Фіат-Дукато», які перевозили в Україну товар з Республіки Польща.

Відтак, не перевіривши авто та не встановивши наявність товару, який водії приховували від митного контролю, він надав дозвіл на переміщення автомобілів через митний кордон України.

Службовою недбалістю інспектора заподіяно істотну шкоду державним інтересам у вигляді несплати до державного бюджету обов'язкових митних платежів в сумі понад 86 тисяч гривень.

Тепер – слово за судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
житель шацька Показати IP 14 Червня 2014 20:38
їх треба не судити а всіх митників садити...гляньте як ці потвори немов повії продають інтереси держави, а сбу , 1 рік в сбу а вже лексус?
я до житель шацька Показати IP 14 Червня 2014 22:44
ти теж добра потвора крильця в пушку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus