USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині у п'яній бійці постраждав військовий

20 Листопада 2017 15:02
У неділю у Володимирі-Волинському відділу п'яні компанії побили 19-річного хлопця та 39-річного військовослужбовця.

Про це повідомляє Володимирмедіа.

19-річного жителя села Хорів Локачинського району побили поблизу розважального закладу «Млин» у селі Березовичі. Внаслідок нанесених ударів хлопець одержав тілесні ушкодження.

Друге повідомлення про бійку надійшло в поліцію після 2-ої години ночі від 39-річного військовослужбовця, котрому перепало «на горіхи» поблизу автозаправочної станції «ОККО», що на вулиці Устилузькій у Володимирі-Волинському.

Втрутившись у бійку (просто дав зауваження), яка зав’язалася на цій заправці, чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді забійної рани переносиці. Під час огляду місця події, правоохоронцями з’ясовано, що вся компанія, в тому числі потерпілий, перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

Постраждалим надали медичну допомогу. Від госпіталізації обидва відмовилися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus