USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

На Волині у підприємця заберуть землі зі ставками, які він незаконно використовував

12 Грудня 2023 22:24
Північно-західний апеляційний господарський суд зобов’язав суб’єкт господарювання повернути громаді Берестечка земельні ділянки водного фонду загальною площею майже 80 га та вартістю 223 мільйони гривень.

Про це інформує прокуратура Волині.

Луцька окружна прокуратура звернулася до Господарського суду Волинської області з позовом, адже підприємець незаконно, після закінчення терміну дії договору оренди земельних ділянок з розташованими на них ставками, продовжував їх використовувати для ведення рибного господарства.

При цьому орендна плата у бюджет Берестечківської міської ради не надходила.

Читати ще: На Волині у сільради заберуть землі вартістю 27 млн та повернуть державі

Суд першої інстанції відмовив у задоволенні позову, проте прокурори відстояли свою позицію щодо необхідності повернення землі зі ставками громаді в апеляційному суді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus