USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині грали в шахи в пам'ять аварії на ЧАЕС

18 Квітня 2016 21:02
Фестиваль з шашок та шахів з нагоди 30-ої річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції відбувся у Камені-Каширському. Про це повідомляють організатори заходу.

17 квітня 2016 року в місті Камені-Каширському в приміщенні спортивного клубу «Фортеця» відбувся фестиваль з шашок та шахів до 30-річчя аварії на Чорнобильській атомній електростанції, який ініціював Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» спільно зі спортивним клубом «Фортеця».

Фестиваль організували з метою популяризації гри в шашки та шахи в місті Камені-Каширському та Камінь-Каширському районі; залучення мешканців міста та району до здорового способу життя й занять фізичною культурою та спортом , а також активного проведення дозвілля громадян.

Перед початком фестивалю виступили директор Камінь-Каширського МЦФЗН «Спорт для всіх» Сергій Панасюк та президент СК «Фортеця» Сергій Ус, які наголосили на події, якій присвячений сам фестиваль.

Згідно з підсумками змагань, перемогу здобув Анатолій Сверба, друге місце — Володимир Матвійчук, третє місце зайняв Анатолій Лукашик. У змаганнях з шашок переможцем став Микола Савосюк, на другому місці Олександр Павлов, а третім став Василь Мичик.

Переможців фестивалю нагородили грамотами від Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бе Показати IP 18 Квітня 2016 22:36
Всі в шубах. Додаткові фігури ховають?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus