USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині відкрили відремонтований переїзд

21 Вересня 2015 12:21
Ремонт залізничного переїзду тривав більше місяця, з 12 серпня. І це створювало неабиякі незручності для перевізників і автомобілістів у місті Рожище, - інформує Район.Рожище.

Як і пообіцяли ремонтники, об’єкт відкрився увечері, 18 вересня. Тепер усі маршрутні таксі, автобуси на Луцьк будуть рухатись звичним маршрутом.

Нагадаємо, що облаштування переїзду, заміну дорожнього полотна поблизу об’єкта здійснювала Ківерцівська дільниця Рівненської дистанції Львівської залізниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВВВ Показати IP 21 Вересня 2015 12:35
автору тяжко підняти свою дупу і піти пофоткати новий переїзд?
Не байдужий. Показати IP 21 Вересня 2015 14:09
Враховуючий факт, що понад місяць мешканці тих вулиць по яких здйснювався об'їзд могли з легкістю користуватись послугами автобусів, влада міста могла б організувати рух автобусів по тим вулицям і на постійній основі, наприклад, деякі маршрутки могли б їхати не через центр Рожищ, а так як було зроблено об'їзд. І мешканці цих вулиць були б задоволені і перевізникам додатковий дохід.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus