USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

На Волині водій BMW на смерть збив чоловіка на переході: суд покарав його умовно

9 Липня 2023 23:09
Умовне покарання отримав водій BMW, який у Ковелі на смерть збив чоловіка. Загиблий переходив дорогу нерегульованим пішохідним переходом.

Вирок ухвалив Ковельський міськрайонний суд.

ДТП трапилася 26 січня на вулиці Незалежності. Володимир Н. рухався на ВМW 325D з перевищенням допустимої швидкості руху в населених пунктах – понад 50 кілометрів на годину. Не зреагувавши на зміну дорожньої обстановки, водій збив чоловіка, якийпереходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Від отриманих внаслідок ДТП травм пішохід помер.

Володимир Н. під час розгляду справи визнав свою вину, розкаявшись у вчиненому. Потерпіла, своєю чергою, просила суду не позбавляти обвинуваченого волі та не відбирати у нього водійського посвідчення, бо той працює водієм, що є його єдиним джерелом доходу. Жінка відзначила, що Володимир Н. відшкодував їй моральні та матеріальні збитки.

В підсумку суд реальний термін на чотири роки для винуватця смертельної ДТП замінив двома роками іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ABC Показати IP 10 Липня 2023 00:18
"Жінка відзначила, що Володимир Н. відшкодував їй моральні та матеріальні збитки." Цікаво, у яку суму вона оцінила життя свого чоловіка?
Сва до ABC Показати IP 10 Липня 2023 23:39
Ну так краще поломати ще одне життя, в нас же тюрми виховують, правда? Людину не вернеш, єдине що права можна було і забрати
скептик Показати IP 10 Липня 2023 10:05
пааадсудімий, ваше паааслєднєєє слово. МИЛЛИОН

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus