USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На Волині водій ЗАЗ повалив дерева у лісосмузі, а після втечі випив алкоголю: як його покарали

16 Жовтня 2023 06:16
На Волині судили водія, який повалив дерева у лісосмузі, а після втечі з місця ДТП вживав алкоголь. Локачинський районний суд ухвалив постанову, якою оштрафував правопорушника на 34 тисячі гривень та на три роки позбавив прав.

Як ідеться у матеріалах справи, 9 липня близько 20 години на автодорозі Т0311 між селами Крухиничі та Михайлівка Володимирського району водій ЗАЗ FORZA Андрій К. заїхав у лісосмугу та повалив дерева, після чого місце залишив місце автопригоди. Вже після вчинення ДТП водій вживав алкогольні напої.

Під час розгляду справи Андрій К. підтвердив усі обставини вчинення ДТП. Він пояснив, що не впорався з керуванням та заїхав у кущі. Під час ДТП автомобіль зазнав незначних ушкоджень, ніхто не постраждав, тому Андрій К. не вважав за потрібне викликати поліцію. Йому допомогли витягнути автомобіль з лісопосадки, і він поїхав додому. Потім трохи випив.

За вчинення цього ДТП раніше його було притягнуто до адміністративної відповідальності, штраф він оплатив.

Суд визнав Андрія К. винним у вчиненні правопорушеннях, передбачених ст. 122-4 і ч.4 ст.130 КУпАП, та оштрафував на 34 тисячі гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки. Також суд задовольнив клопотання водія про відстрочку виконання постанови, оскільки у нього на утриманні є дитина, що позбавляє його можливості оплатити штраф одним платежем.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus