USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині викрили азербайджанця з підробленими документами

7 Серпня 2018 17:12
На Волині викрили громадянина Республіки Азербайджан, який на підставі паспорта із внесеними завідомо неправдивими відомостями отримав посвідку на тимчасове проживання в Україні, інформує волинська поліція.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

Поліцейські з’ясували, що 42-річний іноземець протягом трьох років пред’являв посадовим особам управління державної міграційної служби у Волинській області свій паспорт із внесеними завідомо неправдивими відомостями про перетин державного кордону України. Окрім того, на підставі цього отримав посвідку на тимчасове місце проживання на території України. Слідчі кваліфікували дії правопорушника за ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення іноземцю про підозру у скоєному правопорушенні. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вас Показати IP 7 Серпня 2018 19:56
Лоту гулі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus