USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині викрили підпільний цех, де щодоби виготовляли до 20 000 пачок цигарок

24 Січня 2023 11:42
Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області припинили на Волині діяльність підпільного цеху з виробництва цигарок. Трьом особам повідомлено про підозру.

Про це повідомляють у пресслужбі БЕБ.

Наразі встановлюється повне коло причетних осіб та перевіряється інформація щодо незаконного вивезення тютюнової продукції до країн Європейського Союзу.

Відомо, що підозрювані організували підпільний цех із виробництва тютюнових виробів відомої світової марки, а також їх зберігання на території Волинської області. У подальшому підроблені цигарки продавалися на Львівщині. За попередніми оцінками, виробничі потужності дозволяли виготовляти до 20 тис. пачок цигарок щодоби.

«Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили устаткування для виготовлення цигарок, обладнання для їхнього пакування, обгортки пачок та понад 5,5 тонни тютюну. Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить близько 20 млн грн, у тому числі вартість підакцизної продукції становить 2 млн гривень.

Наразі підозрюваним обрано запобіжний захід. З метою відшкодування заподіяної шкоди накладено арешт на майно підозрюваних», – повідомляють детективи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Обкурок Показати IP 24 Січня 2023 13:54
Увага, викрили львівські детективи, бо усі волинські чиновники були в долі. Отже завтра новий цех відкриють.
Діма Показати IP 24 Січня 2023 16:46
Аби війни не було а так хай ще відкривають цехи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus