USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині «виловлюють» виробників фальшивої горілки

15 Травня 2015 16:42
На лаві підсудних опинився організатор підпільного цеху із виготовлення контрафактного алкоголю у Луцьку.

Прокуратура області скерувала до суду кримінальне провадження щодо мешканця обласного центру Волині, який організував роботу підпільного цеху з незаконного виробництва горілчаних виробів.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Під час проведення в березні 2015 року санкціонованого обшуку в господарстві лучанина працівниками Державної фіскальної служби в області вилучено близько 1 300 літрів спирту, понад 100 пляшок фальсифікованої горілки з підробленими марками акцизного податку, а також обладнання для виробництва алкогольних напоїв і комп’ютерну техніку, за допомогою якої виготовлялись підроблені марки акцизного податку.

Свою вину у скоєному чоловік визнав повністю. Тепер - слово за судом.

Окрім цього, працівники податкової міліції Волинської області перекрито канал міжрегіонального постачання фальсифікату.

Як повідомили у прес-службі волинських фіскальників, працівники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області в рамках всеукраїнської операції «Акциз 2015» попередили факт незаконного транспортування з метою збуту на території області фальсифікованих алкогольних напоїв без марок акцизного податку встановленого зразка вартістю 40,4 тисяч гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus