USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині вилучили 2 кг марихуани та 180 рослин коноплі

25 Вересня 2017 11:25
У помешканні 34-річного мешканця Ковельського району виявили близько 2 кг марихуани та 180 рослин коноплі, інформують у прес-службі волинської поліції.

Вирішується питання щодо відкриття кримінальних проваджень за статтями 309 та 310 Кримінального кодексу України.

У селі Колодяжне Ковельського району поліцейські під час проведення санкціонованого обшуку у будинку 34-річного місцевого мешканця поліцейські виявили 2 кг висушених рослин, ззовні схожих на коноплі.

Окрім цього, на присадибній ділянці правоохоронці виявили 180 рослин коноплі.

Як повідомив чоловік, виявлене зілля належать його дружині, 41-річній місцевій мешканці. До слова, жінка уже притягувалась до відповідальності за вчинення злочину, пов’язаного з незаконним обігом наркотиків.

Вилучені рослини слідчі направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Вирішується питання про винесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus