USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Волині вилучили 3 автівки з підробленими номерами та документами

22 Грудня 2018 12:52
Патрульні поліцейські зупинили на вулиці Рівненській у Луцьку автомобіль із сумнівними реєстраційними документами.

Про це інформує прес-служба поліці Волині.

Учора, 21 грудня, в Луцьку на вулиці Рівненській патрульні поліцейські зупинили автомобіль «Mercedes Vito» із сумнівними реєстраційними документами. За кермом автомобіля перебував 31-річний житель Горохівського району. Під час перевірки транспортного засобу правоохоронці з’ясували, що дані в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу не співпадають із даними Національної автоматизованої інформаційної системи головного сервісного центру МВС України.

Автомобіль та реєстраційні документи вилучили. Транспортний засіб помістили на арештмайданчик.

Слідчі Луцького відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф 1,7 тис. грн. або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Цього ж дня в місті Ковель в сервісному центрі під час перереєстрації 37-річним місцевим жителем автомобіля «Mercedes» було виявлено ознаки підробки номера кузова транспортного засобу. Окрім того, в місті Устилуг у міжнародному автомобільному пункті пропуску на виїзді з України прикордонники виявили з ознаками можливої заміни заводського номеру кузова автомобіль «Fiat». За його кермом перебував 32-річний житель Луцька.

За обома фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 290 Кримінального кодексу України. Йдеться про знищення, підробку або заміну номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу. Автомобілі вилучили та помістили на арештмайданчики поліції.

Проводиться досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хіхіхі Показати IP 22 Грудня 2018 14:02
Так то ж ще один спосіб розмитнення євроблях !!! Болгарський, з допомогою болгарки ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus