USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині за півмільярда відремонтують дві дороги

25 Січня 2017 17:23
Головні дороги, які будуть ремонтувати в 2017-му році, це напрямки - Луцьк-Львів та Луцьк-Володимир-Волинський-Устилуг. Вартість робіт становитиме близько півмільярда гривень.

Про це йшлося під час наради голови облдержадмінітсрації Володимира Гунчика з приводу розвитку інфраструктури на Волині та ремонту доріг 25-го січня.

«Цього року є два найголовніші проекти. Перший - завершити дорогу Луцьк-Львів, на яку потрібно 70 мільйонів гривень, аби завершити всі роботи. Другий - дорога Луцьк-Володимир-Волинський-Устилуг», - розповів Гунчик.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ПРОСЯТЬ ЗДІЙСНИТИ АУДИТ РЕМОНТУ ДОРІГ

Зауважимо, що приблизна вартість другого проекту - 400 мільйонів гривень.

До слова, митний експеримент на Волині продовжили. 50% коштів перевиконання доходів Волинської митниці і в 2017 році спрямовуватимуться на волинські дороги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus