USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині визначили володарів «Кубку Світязя» із зимової риболовлі

26 Січня 2016 10:46
Традиційні обласні змагання «Кубок Світязя» із зимової риболовлі в рамках Всеукраїнських спортивно-масових заходів в зимовий період «Спортивна зима» відбулися днями на озері Світязь Шацького району.

16 команд - 48 учасників з Ковель, Нововолинськ, Володимир – Влинський, Любомль, селище Шацьк, селища Жовтневе та Світязя змагалися за кубок.

Цьогорічні результати були дуже вдалими:

І місце - у команди «Патріот» із села Світязь (Цвид Володимир, Денисовець Василь, Курчак Віктор) з уловом 3,910 кілограма,

ІІ місце - у команди «Ковель» з уловом 2,020 кілограма,

ІІІ місце - команди «Патріот-2» з уловом 2,460 кілограма.

Спеціальним призом нагородили Бондарука Олександра за найбільшу виловлену рибу – окунь вагою 145 г.



Нагороджували переможців змагань директор Нововолиньського ЦФЗН «Спорт для всіх» Валентин Бортнічук та директор Шацького національного природного парку Володимир Захарко. Переможці отримали кубки, медалі і грамоти від Волинського обласного та Нововолинського міського центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також від газети «Волинь» та спонсорів.

Змагання проводились з метою популяризації риболовного спорту, оволодіння технікою прийомів зимової риболовлі, а також організації змістовного дозвілля населення області за місцем відпочинку.

Організатори - Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділ у справах молоді та спорту Нововолинського міськвиконкому спільно з Нововолинським місцевим центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та комунальним закладом спортивно-оздоровчий комплекс «Шахтар».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хрєн собачий Показати IP 26 Січня 2016 11:59
Цікаво, скільки Первака випили, щоб не замерзнути і до юшки?.. :)
волинянин Показати IP 26 Січня 2016 16:22
чого такі здоровані і не в АТО ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus