USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині з початку року сталося 69 ДТП за участі пішоходів

26 Серпня 2022 22:22
Від початку 2022 року у Волинській області зареєстровано 69 ДТП за участі пішоходів, з них 63 з потерпілими.

Про це повідомляє патрульна поліція області.

Поліцейські вкотре закликають учасників дорожнього руху до взаємоповаги та неухильного дотримання правил дорожнього руху.

Зокрема нагадують, що не можна переходити проїзну частину у невстановлених місцях або безпосередньо перед транспортним засобом, а також вибігати на проїзну частину.

«Переходьте проїзну частину по пішохідних переходах та в місцях, де рух регулюється, керуйтеся сигналами регулювальника або світлофора. Перед виходом на проїзну частину з-за будь-яких об'єктів, що обмежують оглядовість, впевніться у відсутності транспортних засобів, що наближаються. Діти дошкільного віку можуть виходити на проїзну частину тільки з дорослими. Не розмовляйте мобільним телефоном під час переходу через дорогу», – наголошують у патрульній поліції.

Порушення правил дорожнього руху пішоходами, згідно зі ст. 127 КУпАП, передбачає штраф від 255 до 850 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus