USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині за один день для 51 ОМБ зібрали 20 тисяч

28 Липня 2014 16:37
В рамках святкування Дня міста у Володимирі-Волинському відбулася акція «Бренди Волині на підтримку 51 ОМБ». Організатором благодійного збору коштів для потреб армійців став відомий волинський бард та композитор Сергій Шишкін.

На його ідею підтримати 51 ОМБ, яка зараз перебуває в зоні АТО, відгукнулися відомі волинські виконавці Галина Конах, Іванна Ворошелюк, гурт братів Леонтовичів «Дайте спокій».

Під патріотичні мелодії у виконанні «Брендів Волині» володимир-волинці кидали гроші у скриньку. В результаті за один день вдалося зібрати більше 20 тисяч гривень.

«Про враження і по результату: за весь "Володимирський Узвіз" до нашого виступу на підтримку 51-ї було зібрано 5 тисяч, волонтерська палатка зібрала 11 тисяч. А ми - бренди Волині за дві години імпрези - 2791 гривень і 20 доларів... А як описати те задоволення від ексклюзиву самого проекту: музикантів, слухачів і місця дійства - я не знаю... Просто здійснив чергову мрію. Бозя явно наді мною фруває, посилаючи таких Феноменальних Людей... Бо тільки з ними можна творити чудеса. Дякую Вам, Феноменальні Люди Сергій Ленартович, Valeri Lenartowicz, Galina Konakh, Ivanna Voroshylyuk! І ви - слухачі та глядачі - не шкодуйте добрих слів. Бо гроші на добру справу - це матеріальний еквівалент. А духовний можете повернути тільки ви самі. І буде те добро плодитись і множитись. Слава Україні!», - поділився враженнями від акції у себе на сторінці у «Фейсбуці» Сергій Шишкін.

Нагадаємо, що у зв’язку із воєнною ситуацією, яка є в країні День міста у Володимирі-Волинському вирішили провести в один день, обмежившись святом для дітей, театралізованим дійством «Володимирський узвіз», спортивними заходами та концертом Сергія Шишкіна в підтримку 51 ОМБ. Усі заходи носили виключно патріотичний характер.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Патріот Показати IP 28 Липня 2014 16:41
четвертий місяць гроші збираемо.. вже ту бригаду озолотити можна... куди ті гроші ідуть невідомо
Отдайте Показати IP 28 Липня 2014 16:44
Отлайте лучше деньги детям-сиротам...
Вася з княжого Показати IP 28 Липня 2014 17:20
Зінкевічу на нову хату
Валера Ленартович Показати IP 29 Липня 2014 00:29
Патріот, ти тупий чи тільки косиш?)) ...ти уявляєш скільки коштує війна?!! ...чи ти чужу армію кормити хочеш? до "Отдайте" - а щоб захистити,потім,дітей -сиріт ти сама собі АКМ,бронік,каску купиш...чи ми ,разом з дітьми-сиротами, тобі скинемось. діванна сотня б... ...в гіршому розумінні цього визначення звісно. ...ну і Вася - "остряк".
Недбайло Показати IP 29 Липня 2014 00:47
Спочатку до Васі, Якщо ти вирішив "блєснуть" почуттям гумору, то тебе не зацінили. Сам хоч пару копійок кинув, чи все віриш, що ті гроші на випивку підуть? Ті, що ми по 5 гр перераховували, не знаю, де. А оцим найдуть найкраще примінення і то щонайшвидше.
Недбайло Показати IP 29 Липня 2014 00:50
Люди. Треба зрозуміти, що без нашої допомоги їм не ібійтись і що такі заходи потрібні. Вони там, на Сході не винуваті, що в нас керівники дурнуваті. Треба спочатку ТАМ розібратись, коли в же почали, а тоді й з керівниками.
Ярослава Показати IP 29 Липня 2014 09:58
Акція була чудова. Навіть ця здавалося б велика сума насправді такою не є. Хлопці на Сході боронять нашу країну і нас усіх від імперії світового зла. І їм ця допомога потрібна, а все через те, що держава у нас з її громіздкою бюрократичною машиною залишається далеко позаду волонтерів. Шишкіну - респект!
пара до Патріот Показати IP 29 Липня 2014 10:15
а те,що одяг зношується,техніка виходить з ладу,тяжко догадатись,чи думаєш,передали і там все склали на кучку та й лежить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus