USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині заочно повідомлено про підозру в державній зраді працівниці «МЧС ДНР»

12 Квітня 2023 22:06
За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури 44-річній жительці міста Волноваха Донецької області заочно повідомлено про підозру в державній зраді.

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

За даними слідства, після окупації Волновахи російськими військами начальниця відділу цивільного захисту Волноваського районного управління ГУ ДСНС України у Донецькій області, підтримуючи проросійські ідеї, перейшла на бік ворога та погодилася обійняти посаду старшого інспектора в «государственном бюджетном учреждении «Пожарно-спасательний отряд г. Волноваха МЧС ДНР».

Читати ще: СБУ на Волині повідомила про підозру в державній зраді колишній освітянці

Працюючи у псевдооргані, вона надавала окупантам допомогу в підривній діяльності проти України та просувала ідеї проросійської спрямованості.

Окрім того, для подальшого встановлення у Волноваському районі Донецької області окупаційної влади, штучного створення у мешканців хибних уявлень про добрі наміри окупаційних військ та незворотного і стабільного існування на території влади рф та ідей «русского мира», «інспекторка» брала участь в агітаційних заходах та святкуваннях з нагоди російських свят.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus