USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

На Волині затримали водія, який спричинив смертельну ДТП

13 Липня 2016 13:45
Поліцейські протягом кількох годин встановили місцезнаходження винуватця смертельної ДТП.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУ Нацполіції у Волинській області.

Нагадаємо, на вулиці Патризанській в селі Борове Любомльського району у понеділок, 11 липня, близько 23 години автомобіль «AUDI-100» допустив наїзд на велосипедиста та втік з місця пригоди. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 50-річний велосипедист помер на місці події.

На місце ДТП виїхали слідчо-оперативна група Любомльського відділу поліції та працівники Головного управління Національної поліції у Волинській області. Поліцейські встановили, що п’яний водій автомобіля «AUDI-100» 35-річний місцевий мешканець, ймовірно, виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого допустив наїзд на велосипедиста, який рухався назустріч. Після ДТП водій покинув місце пригоди.

Поліцейські протягом кількох годин встановили місцезнаходження винуватця смертельної ДТП. Слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області оголосили підозру 35-річному жителю села Борове Любомльського району у вчиненні інкримінованого кримінального правопорушення. Наразі водія затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Луцького відділу поліції.

Поліцейські розслідують кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus