USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині затримали викрадача неповнолітньої

1 Липня 2016 14:46
Зловмисник, погрожуючи ножем, примусив 15-річну школярку сісти до нього в авто та вивіз в лісовий масив. Поліцейські відкрили кримінальне провадження та затримали кривдника.

Подія трапилась 19 червня цього року в одному із сіл Камінь-Каширського району. 33-річний волинянин перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поблизу місцевого будинку культури, погрожуючи ножем, він примусив неповнолітню сісти в автомобіль і вивіз її у лісовий масив.

Поліцейські встановили особу кривдника та внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією - частини 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Слідчі розпочали комплекс заходів щодо встановленню всіх обставин злочину.

Зловмисника поліція затримала в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Його помістили в ізолятор тимчасового тримання Ковельського відділу поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
полюх Показати IP 1 Липня 2016 16:12
домовляться і "порішають" все роблять гроші і з усього...
бе Показати IP 1 Липня 2016 16:14
п"яному селюку захотілось відчути себе " ганстером"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus