USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині почастішали випадки захворювання на грип

27 Січня 2016 11:11
За третій тиждень 2016 року рівень захворюваності грипом та гострими респіраторними вірусними інфекціями серед населення області значно підвищився. Так, зі слів волинських медиків, за станом на сьогодні, епідемічний поріг перевищено на 97,3%.

Про це стало відомо під час прес-конференції на тему: «Стан захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції в області», що відбулась сьогодні, 27 січня.

Так, перевищено епідемічні пороги у містах Волині: у Луцьку - на 37,9%, Нововолинську- на 51%, Луцькому, Горохівському, Камінь-Каширському та Ківерцівському, Ковельському районах - більш як у 2 рази. Наближаються до епідпорогу Локачинський, Любомльський, Шацький райони.

Як пояснив начальник управління охорони здоров’я Волинської ОДА Ігор Ващенюк, на вищезгаданих адміністративних територіях запроваджують додаткові протиепідемічні заходи, в тому числі органами місцевих адміністрацій застосовуються точкові обмежувальні заходи.

Нагадаємо, у зв’язку з високим рівнем захворюваності тимчасово призупинили навчання в загальноосвітніх школах в містах Луцьк, Нововолинськ, Ковель, а також у Локачинському районі та селі Піддубці Луцького району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
капець Показати IP 27 Січня 2016 16:11
школи закрили а гуртки з сотнями дітей в палаці учнівської молоді працюють .НОНСЕНС!
Мама Показати IP 27 Січня 2016 16:49
В палаці учнівської молоді теж карантин!!!
оксана Показати IP 28 Січня 2016 12:28
А в нас в військовому ліцеї карантину нема, а хворих хватає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus