USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На волинській шахті отруїлися гірники. ОНОВЛЕНО

15 Лютого 2016 08:38
Гірники отруїлися вуглекислим газом на одній із шахт Волині. За станом на 13:00 стан здоров’я шахтарів поліпшився.

Про це власкору «Вголосу» повідомив головний лікар Нововолинської центральної міської лікарні Віктор Мороз. Чоловіки прийшли до тями.

Водночас сьогодні госпіталізовано їхнього рятівника, який почав скаржитися на погіршення стану здоров’я.

Причини надзвичайної події має з’ясувати спеціальна комісія.

Нагадаємо, вчора у другу зміну на шахті «Бужанська», яка входить до ДП «Волиньвугілля», стався нещасний випадок. Двоє прохідників, які перебували у так званій пічці, отруїлися вуглекислим газом. Чи то вентилятор згорів, чи то шланги діряві, чи то ще з якої причини — встановить комісія. Вони намагалися самостійно вибратися в безпечне місце, але знепритомніли. У цей момент нагодився начальник дільниці, який урятував шахтарів. Одного гірника доправили у реанімації, стан його був важким. Другий теж вчадів, але стан його був середньої важкості.

Про це повідомили голова міської організації НПГУ Сергій Демченко та ще один працівник «Бужанської», - інформує Під прицілом з посиланням на Нововолинськ діловий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бурий Показати IP 18 Лютого 2016 00:29
Тримають людей в шахті як бидло. З нульовим забезпеченням, ще зарплати неплатять, а куди тим шахтаря податися? Помирай тайгоді...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus