USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волинську митницю прийшли з обшуками, – ЗМІ

3 Листопада 2020 12:13
В Україні проходять масштабні обшуки в територіальних органах Державної митної служби. Зазначається, що співробітники Служби безпеки України проводять обшуки на Київській митниці, Волинській, Чорноморській та інших.

Власні джерела OBOZREVATEL стверджують, що СБУ прийшла з обшуками в територіальні органи ДМС. В СБУ не змогли ні підтвердити, ані спростувати цю інформацію.

Редакція звернулася по офіційний коментар в СБУ. Прессекретарка Служби Олена Гітлянська сказала, що не володіє інформацією про обшуки.

За її словами, співробітники СБУ можуть просто супроводжувати обшуки, а операцію проводять не вони.

«Я нічого поки не можу прокоментувати», – сказала вона.
Як повідомлялося раніше, Кабінет міністрів 28 жовтня призначив на посаду голови Державної митної служби гендиректора аеропорту «Бориспіль» Павла Рябікіна.

Відразу після звільнення з посади т. в. о. голови Державної митної служби Андрія Павловського та призначення на його місце Євгена Єнтіса почався масштабний переділ влади. Новий головний митник почав свою роботу з кадрових чисток, і замість того щоб припиняти схеми і наповнювати бюджет, почав завойовувати вплив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Татотаке Показати IP 4 Листопада 2020 12:07
Ця ситуація з корупцією на митницях тягнеться з 1991-го. Увесь цей час за рахунок держави, тобто нас з вами, нечесні (не хочу писати, що усі) митники влаштовують життя собі та своїм дітям-внукам. При цьому, зверніть увагу - на митницю ніхто не "гонить" як, скажімо, на поліцію, суд, прокуратуру. Немає у них люстрації, переатестацій. Сєня правильно казав- передати митниці в управління іноземцям.
кемская волость до Татотаке Показати IP 5 Листопада 2020 11:24
отдайте лучше жену соседу.) Вон уже поляк порулил Укрзализницей так, что в Польше удивились и посадили. Таких "менеджеров" до сих пор в набсоветах сидят сотни. Они еще и Сене влиянием отстегивают, чтоб такие как вы им давали бабло отсюда выводить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus