USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На вулиці Наливайка в Луцьку буде нова зупинка

18 Травня 2023 15:20
Члени Луцького виконкому внесли зміни у назви зупинок громадського транспорту. Відповідне рішення ухвалили під час чергового засідання виконавчого комітету 18 травня.

Про це інформує пресслужба міськради.

Зокрема, доповнили перелік зупинкою «Нова Пошта», назва зупинки англійською «Nоva Poshta», місце розташування зупинки – вул. Наливайка, 41.

Також у зв’язку з перейменуванням вулиць перейменували зупинку «Вулиця Добролюбова» на «Вулиця Долинна». Українською мовою – «Вулиця Долинна», англійською – «Dolynna Street».

Зупинку «Вулиця Вахтангова» перейменовано на «Вулиця Мирослава Скорика». Українською мовою «Вулиця Мирослава Скорика», англійською мовою – «Myroslava Skoryka Street», місце розташування зупинки – вул. Мирослава Скорика, 1-Б.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 18 Травня 2023 18:28
А хоч розумна чи нерозумна ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus