USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На вихідних на Волині діятимуть 4 центри щеплень від COVID-19. Адреси

1 Липня 2021 21:06
Центри вакцинації від коронавірусної інфекції цього тижня діятимуть у найбільших містах Волинської області упродовж двох днів.

Про це під час брифінгу повідомила заступниця голови Волинської ОДА Людмила Тимощук.

Нагадаємо, від початку вакцинувальної кампанії першу дозу вакцини від коронавірусу отримали 42 737 осіб, а дві дози – 14 455. Згідно зі статистикою, найбільше зголошуються щепитися молоді люди.

Найближчими вихідними, впродовж 3 та 4 липня, на Волині діятимуть чотири центри масової вакцинації. Щепитися тут можуть всі, хто записався через додаток «Дія», контакт-центр МОЗ або ж у сімейного лікаря. Також можуть прийти на щеплення всі охочі й без попереднього запису.

Зокрема, центри вакцинації діятимуть у Луцьку на базі спорткомплексу ВНУ імені Лесі Українки (проспект Президента Грушевського), Ковелі (вул. Театральна, 16), Нововолинську (проспект Дружби 19, у приміщенні амбулаторії загальної практики сімейної медицини №3) та Володимирі-Волинському (приміщення міської ради).

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus