USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На «Ягодині» затримали вантажівки з подвійними документами

7 Листопада 2014 17:44
Прикордонники Луцького загону у пункті пропуску «Ягодин» виявили вантажівку з подвійним пакетом документів.

Державна прикордонна служба продовжує комплекс заходів щодо протидії злочинності на державному кордоні, що були визначені Президентом України на нараді з керівниками правоохоронних відомств 23 жовтня, - повідомляють у прес-службі відомства.

Три автомобілі української реєстрації перевозили вантаж (будівельні матеріали, друкарське обладнання та вироби з пластмаси панамського виробництва) до Києва. Виходячи з аналізу ризиків, прикордонники ініціювали проведення поглибленого огляду одного із автомобілів, який намагався без їх дозволу залишити пункт пропуску. Хоча наркотичних та інших заборонених для переміщення товарів під час огляду не виявили, правоохоронці вилучили подвійний пакет документів, згідно з якими реальна вартість товару в одній із вантажівок перевищувала вказану в супровідних документах майже у 3 рази. Перевірка ще двох автомобілів триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Свята Показати IP 8 Листопада 2014 00:25
То сєргей Ткачук з Сінчуком взялися працювати
АНТИБЮРОКРАТКазав ст Показати IP 10 Листопада 2014 07:02
Ха ! Ям золоті зуби повставляють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus