USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На дорозі з Луцька до Рівного п’яний чоловік насмерть збив хлопця

12 Листопада 2013 13:36
П'яний чоловік автівкою збив молодого хлопця, той унаслідок аварії загинув. Порушник зник з місця пригоди. Однак згодом його виявила міліція, - йдеться на Takeinfo.net.

10 листопада 2013 року о 07:40 години на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне, поблизу селища Клевань, Рівненського району, знайшли тіло молодого хлопця. Особу загиблого встановили, ним виявився 20-річний мешканець Рівненського району Андрій, також з’ясували, що тілесні ушкодження, несумісні з життям, він отримав унаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Окрім цього, працівники міліції з’ясували, що наїзд на Андрія збив FORD TRANSIT CONNECT, який рухався зі сторони Луцька в напрямку Рівного. Після скоєння ДТП водій з місця пригоди зник.

Під час проведення розшукових заходів, близько десятої години, автомобіль працівниками міліції було знайшли в селі Зоря Рівненського району, а також встановили особу водія, 30-річного місцевого мешканця, який підозрюється у скоєнні вищевказаного ДТП.

Чоловіка затримали, доставили в медичний заклад на перевірку, до речі, згідно з попередньою інформацією він знаходився в стані алкогольного сп’яніння, після чого його доставили в Рівненський районний відділ міліції. Автомобіль працівники ДАІ помістили на майданчик тимчасового зберігання затриманих транспортних засобів міста Рівне.

Триває слідство.

Фото автомобіля:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанка Показати IP 12 Листопада 2013 13:48
Волинські новини = кримінальна хроніка, піднапряжіть свої мізки і напишіть щось позитивне
444 Показати IP 12 Листопада 2013 14:06
правда очі ріже ????? Через таких водіїв і гинуть невинні і молоді люди !!! Водій просто урод
вася Показати IP 12 Листопада 2013 14:08
ужас!!!!!!!!Скоро кінець світу буде. Всю молодь і дітей збивають скотини,які зажиріли а хто тверезим або без наркотичної дози не їздить
читач Показати IP 12 Листопада 2013 14:45
якась божа кара - гинуть кожен день діти, це жахливо і страшно. Боже, недай гинути дітям! водії-вбивці тільки відкуплюються і живуть. чому їх ніхто не наказує - вбивати і різати їх по кусках

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus