USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На ковельському міському пляжі - мертва риба. ФОТО

2 Вересня 2013 11:58
На міському пляжі міста залізничників масово дохне риба.

Таку новину Волинським Новинам повідомив читач із Ковеля. Хлопець, прийшовши недільного ранку поплавати на центральний пляж міста, більше відомий в населеному пункті як «лягушатник», побачив у воді велику кількість неживої риби. Дохлі плотва та окуні були на поверхні води уздовж обох берегів Турії.

Також помітно впав рівень води у річці.

Ковельчанин припустив, що в річку злили якісь відходи. Однак дехто з місцевих рибалок вважає, що риба дохне через нічне зниження температури води, річковим мешканцям, мовляв, не вистачає кисню.

Офіційні коментарі посадовці Ковельської районної адміністрації пообіцяли надати згодом, на разі, стверджують на місці працюють екологи.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
За Варшавською треба обстежити притоки Показати IP 3 Вересня 2013 11:57
Подивилися б за мостом як там крутяги-жителі новобудов на Шевченка засерають притоку Турії... бо кожен же хоче мати ГОРОДСЬКИЙ туалєт з унітазом, а не нужник на вулиці... також поробили собі ванн, душів, стіральних машинок, але вигрібні ями не хочуть робити, щоб не викликати асенізаторів, то попроводили труб і то все лайно попадає в Турію!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus