USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Львівщині загадково зникла жінка. ВІДЕО

20 Травня 2013 09:11
Молода жінка загадково щезла на Львівщині. Міліціянти обійшли всі навколишні ліси і знайшли одяг матері дворічної дитини - аж до білизни, і її обстрижене волосся. Ненька зниклої переконана - доньку викрали й вивезли в рабство. Правоохоронці ж розглядають кілька версій, - про це інформує НТН.

Пані Параска постійно носить у сумці фото доньки. Жінка об'їздила вже чимало ворожок - більшість із них, дивлячись на світлини, каже: її Іванка жива. Та тільки де вона? Мати зниклої розповідає - два місяці тому увечері до дочки зателефонував знайомий і попросив вийти.

«Це ті три хлопці, з якими вона була в останній вечір. Що вони приїхали біли дому, забрали її, а назад не привезли. Не повернулася», - розповідає мати.

У цьому товаристві Іванна начебто була цілу ніч. Пані Параска кілька разів телефонувала їй. Остання розмова була дивна - донька говорила повільно й вимушено.

Параска Лаврик додає: «Шоста година була, то вона вже не говорила так. Її непевно заставили говорити. І вона сказала - мама, не гризіться, я зараз буду вдома. Потім я ще звонила пару раз, але ніхто трубки не піднімав. А за 20 сьома був вже телефон виключений».

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом убивства та зникнення. Міліціянти неодноразово обійшли всі навколишні ліси поблизу Новояворівського та селища Шкла - прочісували ретельно, але гарячим слідом нічого не знайшли.

Юрій Моржин, заступник керівника Яворівського РВ міліції зазначив: «Залучено громадськість, внутрішні війська, громадські формування, були перевірені населені пункти і околиці в місцях можливого її перебування».

Лише через місяць після зникнення жінки в лісі біля залізничної колії правоохоронці виявили два мішки з одягом. Пані Параска впізнала речі доньки.

«У тому місці лежали вся одежа її. В одному мішку куртка, а в другому мішку решта одягу. І чоботи, і нижнє бельйо. Всьо-всьо, і светер», - каже мати.

А за півкілометра від цього місця правоохоронці знайшли шматок куртки зниклої та обстрижене волосся. За припущеннями матері та міліції, воно - Іваннине. Утім, це має ще підтвердити експертиза ДНК, пояснюють у Яворівській прокуратурі. Ці та інші речові докази дали можливість окреслити основні версії.

Роман Шльома, прокурор Яворівського району зауважив: «Основні три версії це: вбивство, самостійне зникнення або при обставинах дорожньо-транспортної пригоди. Третє - це вивезення за межі України».

Правоохоронці перевірили чимало людей, з якими була знайома Іванна. Результатів поки не розголошують. Водночас серед мешканців селища поширюються різні чутки.

Олег Куліш, знайомий зниклої каже: «Я не знаю, вона контактувала з дуже багатьма, було як би багато друзів. Там і дівчата, і хлопці, а так конкретно. Ну, говорять, що її продали, взагалі - то, фактично. А чи то правда».

Поки правоохоронці шукають, пані Параска щодня вигадує легенди для онуки Яни. Дівчинка знай питає, де мама, і засинає лише з її світлиною.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus