USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Маневиччині жінка померла від побоїв. Злочинці ще у розшуку

7 Жовтня 2008 18:05
Приблизно о 01.30 6 жовтня в селі Розничі Маневицького району у власному будинку правоохоронці виявили труп 48-річної жінки. Про смерть повідомила донька померлої, – інформує репортер «Волинських Новин».
Співробітники Маневицького РВ УМВС у Волинській області встановили, що смерть жінки настала внаслідок тілесних ушкоджень. А спричини їх, за словами начальника місцевого райвідділку міліції Валентина Чиха, чоловіки, які разом із постраждалою та її донькою розпивали у них же вдома алкогольні напої.
Посиденьки зі спритним тривали у цій господі села Розничі цілий день. Спочатку учасниками застілля була 48-річна господиня із донькою та один із її знайомий. За кілька годин до компанії доєдналися ще троє чоловіків – мешканців цього ж села 1977-го, 1974-го та 1983 років народження .
Вони теж чаркували, аж поки не виникла сварка. Один із пізніших гостей звинуватив господиню в тому, що вона нібито приховала його радіо. Щоб «витрясти» із жінки зізнання у скоєному, троє молодиків її побили. Злочинці наразі ще переховуються від правоохоронців, – уточнив головний правоохоронець Маневиччини.
Як розповість слідчим донька, вона хотіла викликати «швидку», але зловмисники заборонили їй це зробити. Тому дівчина просто поклала матір спати. Лише вночі, підійшовши до неї, дочка виявила, що мати вже не дихає, і викликала міліцію.
До речі, як зазначив Валентин Чих, у переважній частині злочинів, що вчиняються у Маневицькому районі, не обходиться вживання алкоголю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus