USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Рожищенщині три дні таборували православні діти

24 Липня 2009 11:17
По благословенню Високопреосвященнішого митрополита Луцького і Волинського Ніфонта із 20 по 22 липня у Рожищенському благочинні відбувся православний дитячий табір. Про це 24 липня повідомляють «Волинські Новини».
 
Приблизно сотня дітей із різних сіл району зібралися у лісі на березі водойми. Табір розпочався із молебню, після якого кожного учасника табору покропили святою водою.
 
Як інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ, вихованці Волинської духовної семінарії малечу розділили на старшу і молодшу групи. Обидві групи придумали собі назву, девіз, герб і пісню. Під наглядом священиків діти купалися у водоймі, співали ввечері біля вогнища, ловили рибу. Особливо дітям сподобалася вечірня молитва при свічках.
 
Різноманітні ігри, змагання, конкурси та просто три дні життя на природі справили на дітей незабутнє враження. До пізньої ночі було чути захоплені розмови дітей. Табір завершував свою роботу подячною молитвою після якої діти довго обмінювалися адресами та телефонами, а деякі плакали, що три дні пролетіли так швидко. Кожному учаснику табору на прощання подарували авторучку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus