USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині чоловік позбавив життя власного батька

21 Лютого 2013 13:00
Власного батька під час сімейного скандалу вбив волинянин.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, до чергової частини Володимир-Волинського міського відділу внутрішніх справ надійшло повідомлення від 26-річного мешканця Устилуг про те, що його батько в стані алкогольного сп’яніння вчинив сімейний скандал. А вже за декілька годин чергова фельдшер міської лікарні повідомила про смерть чоловіка.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила тіло 47-річного чоловіка без ознак життя. Згідно з висновком судово-медичної експертизи встановили, що смерть чоловіка настала внаслідок закритих тупих травм грудної клітки.

Першим під підозру правоохоронців потрапив син загиблого, який напередодні повідомляв про сімейний скандал. Останній під час проведення слідчих дій і розповів що, між ними вже тривалий час відбувались конфлікти, під час чергового скандалу він і побив батька.

Щодо 26-річного хлопця відкрили кримінальне провадження за вчинення правопорушення передбаченого частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть постраждалого) Кримінального кодексу України. Санкцією цієї статті передбачено відповідальність - позбавлення волі від семи до десяти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучан Показати IP 30 Листопада 2015 15:09
Чи засудили хлопця за таке страшне вбивство??? Надайте, будь ласка, якісь відомості!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus