USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині чоловік зарубав знайомого через ревнощі

29 Січня 2011 13:23
У селі Волошки Ковельського району 33-річний чоловік зарубав співмешканця жінки, з якою сам колись жив.

Як розповів начальник райвідділу УМВС України у Волинській області полковник міліції Микола Дубій, приблизно о пів на третю ночі п’ятниці 28 січня до Ковельського міськвідділу УМВС України у Волинській області зателефонували медики, які розповіли про те, що у селі Волошки вбито місцевого 39-річного жителя Леоніда Л.

У потерпілого, який відразу ж помер, була рубана рана голови. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група.

Медики, які прибули на місце вбивства, знайшли труп Леоніла з сокирою, що стирчала з його голови.

«В ході розшукових заходів уже під ранок вдалося затримати жителя цього ж села, 1978 року народження», - розповів Микола Дубій.

«В ході розслідування стало відомо, що конфлікт між чоловіками спалахнув через ревнощі. Затриманий розповів, що у його колишньої співмешканки останні сім місяців проживав тепер уже покійний Леонід. А того вечора колишній співмешканець вирішив поговорити з новим коханням колишньої коханої», - розповів міліціонер.

Однак розмова дуже швидко переросла у сварку, а згодом гість вхопився і за сокиру.

Наразі ревнивець перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, проти нього порушено кримінальну справу. Триває подальше слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Марко Показати IP 29 Січня 2011 15:13
Треба смертну кару зробити!
SET Показати IP 31 Січня 2011 08:36
+1 Марко і плювати на Європу з їхнім гуманізмом, людина яка позбавила життя іншу людину немає права на життя і харчуватися в тюрмі за наш з вами рахунок!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus