USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині дівчину згвалтував односельчанин

7 Вересня 2010 12:36
Двадцятирічну мешканку села Височного Ратнівського району, що на Волині, згвалтував односельчанин.
Про це вона написала заяву до Ратнівського райвідділу внутрішніх справ, повідомила «Волинь-нова».
Того дня Олена у справах була в Кортелісах. Пізно ввечері пішки поверталася додому. Дорогою їй запропонував підвезти Анатолій, який їхав скутером. Олена погодилася. Та невдовзі водій зупинив скутера, бідкаючись, що він зіпсувався. Потім несподівано молодик схопив пасажирку за руку, потягнув до рівчака і поглумився над нею.
До зловмисника застосовано такий запобіжний захід, як підписка про невиїзд, розповів старший слідчий райвідділу УМВС України в області майор міліції Віталій Сілік. Проти Анатолія порушено кримінальну справу за ст. 152 ч. 1 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на термін від трьох до п'яти років.
Під час попереднього слідства хлопець визнав свою вину і розкаявся. Він відшкодував потерпілій виставлені нею моральні збитки. Однак прощати Олена не збирається. Проводиться досудове слідство.
запобіжний захід, як підписка про невиїзд
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus