USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині хотіли перевезти у Польщу понад 100 ящиків цигарок. ФОТО

1 Липня 2013 10:24
Відразу 12 наших співвітчизників, які намагалися перемістити тютюнові вироби через державний кордон, затримали вчора вранці на Волині співробітники Державної прикордонної служби України. Сигарети українці переміщували в Польщу на напрямку українського населеного пункту Грабове та польського Волчини, – повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ адміністрації Держприкордонслужби України.

Близько 6 ранку прикордонний наряд відділу «Грабове» Луцького загону помітив збитий замок зі шлагбауму та сліди автомобілів через контрольно-слідову смугу в бік кордону. Відразу на місце було вислано групу реагування, піднято резерви підрозділу та поінформовано польських колег.

Невдовзі правоохоронці знайшли два мікроавтобуса «Івеко» та «Фіат», проте порушників поряд не було. Як з'ясувалося згодом, наші співвітчизники направилися до річки Західний Буг, по якій проходить лінія держрубежу. 4 чоловіків спробували на цьому напрямку переправити в Польщу 64 ящика цигарок. Для реалізації своїх задумів вони прихопили і 3 гумові човни. За деякий час у ході пошукових заходів охоронці кордону затримали ще 7 порушників з 60 ящиками сигарет. Також затримали і українця, який спробував залишитися без відповідальності та переховувався у кущах.


Усі затримані документів при собі не мали. Їх доправили до прикордонного підрозділу для проведення перевірочних заходів та складання документів адміністративного правопорушення. Тепер чоловікам доведеться понести відповідальність відповідно до чинного законодавства.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus