USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині найбільше нелегалів з Росії

7 Листопада 2013 07:00
На обліку в Державній міграційній службі на Волині перебуває найбільше нелегальних мігрантів з Російської Федерації.

Про це 6 листопада під час прес-конференції розповів начальник управління Державної міграційної служби України у Волинській області Олександр Воробей, - інформує ВолиньPost.


Зі слів посадовця, на Волині на обліку в Державній міграційній службі перебуває понад 2 тисячі іноземців з 48 країн світу. Найбільше мігрантів – з Російської Федерації – 1244, є немало з Білорусі та Молдови.

«Інколи приїжджають із таких країн, що навіть не здогадуєшся про існування таких країн на карті», - зазначив Олександр Воробей.
ЧИТАТИ ЩЕ: ІНОЗЕМЦІ ХОЧУТЬ ОФОРМЛЯТИ ГРОМАДЯНСТВО УКРАЇНИ НА ВОЛИНІ
Багато мігрантів приїздять з неблагополучних точок. Передусім це країни, в яких тривають війни чи стаються інші лиха, наприклад, Сомалі, Афганістан, Туркменістан. Україну вони розглядають як транзитну країну для подальшого просування до Центральної та Західної Європи. Проте трапляються нелегали і з країн Прибалтики та навіть Італії.
УКРАЇНСЬКУ ПРОПИСКУ МОЖЕ КУПИТИ БУДЬ-ХТО ЗА $200. ВІДЕО
Як повідомив Олександр Воробей, більшість нелегалів повертають назад, і тільки незначній частині дають статус біженців і інтегрують в українське суспільство. Адже більшість нелегалів, заявив начальник управління, приїхали не з добрими намірами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Русский Показати IP 7 Листопада 2013 12:44
Смешно... Сами то поняли, что написали? Нелегалы в концлагере под Колками, сколько там россиян? А ставшие на учет находятся на Украине легально.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus