USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині п’яний батько покалічив сина

26 Серпня 2011 14:18
У Ковелі на Волині 44-річний місцевий мешканець Сергій Ш., перебуваючи у нетверезому стані, покалічив свого неповнолітнього сина – зламав йому руку.
Про це у заяві до міліції розповіла мати дитини 43-річна Лідія Ш., інформують у ВЗГ УМВС України в області.
Зі слів першого заступника начальника Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Сергія Чижевича, родина страждає від батька вже тривалий час. Чоловік і жінка давно розлучені, але батько проживає разом із сім’єю.
Сергій Ш. раніше працював на залізниці. Робота приносила хороший заробіток. Та коли почав зловживати спиртним – у родині почався нелад.
Сергія звільнили з роботи. Щодня п’яний він повертався додому і влаштовував конфлікти.
Сусідка Галина каже, що крики і плач за стіною чує практично кожного дня. Розповідає, що чоловік несамовито б’є жінку, іноді знущається так, що вона втікає до сусідів.
Діти щоразу налякані і постійно проводять ночі теж у сусідів. Були випадки, коли чоловік кидався на дружину навіть із сокирою.
Того вечора Сергій вкотре повернувся додому напідпитку. Між подружжям розгорівся скандал. Почалась чергова бійка, під час якої чоловік і вдарив сина по руці.
Наразі у малого загіпсована рука. Бідкається, що пропустив чергові змагання з веслування, де, впевнений, став би переможцем. Саме за тиждень до стартів сталася ця пригода. Сподівається, що одужає хоча б до початку навчального року.
Батько ж при зустрічі з журналістами знову перебував у нетверезому стані. Вини своєї не визнає. Каже, що не мав на меті вдарити сина. А про конфлікти у сім'ї змовчує. У всьому винуватить жінку. Буцімто, якби вона не мала діла до нього, то не було б і подібних інцидентів.
Наразі за цим фактом ведеться слідство.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Romanas Показати IP 26 Серпня 2011 22:39
А де фото батька?
Zoro Показати IP 28 Серпня 2011 12:59
Дійсно, фото батька де? Хай всі побачать героя!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus