USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині розбили вітрину банку

8 Березня 2013 13:56
Молодик вночі поцілив у вітрину одного з луцьких банків.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Так, у Луцьку близько опівночі мешканці багатоповерхового будинку почули звук розбитого скла. Невдовзі з’ясувалося, що без вітрини залишилося одне з відділень банку, що знаходиться на першому поверсі багатоповерхівки.

Оскільки банківська установа перебуває під охороною, за кілька хвилин на місце події прибув наряд Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області.

Зважаючи на те, що неподалік розташована стоянка таксі, саме до водіїв правоохоронці звернулися за допомогою.

Згодом за описом таксистів, на перехресті сусідніх вулиць затримали 29-річного чоловіка, якого спочатку доставили до місця пригоди, де його впізнали свідки, а пізніше – до міського відділу міліції.

Наразі щодо молодика, який розбив вітрину, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає штраф у розмірі від 8500 до 17000 гривень, арешт терміном на 6 місяців або обмеження волі до п’яти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
андрiй76 Показати IP 9 Березня 2013 18:41
У 29років мав би бути вже якийсь розум? Чи грошей на штрафи забагато має?..Чи про що це я взагалі?...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus