USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині у травні вилучено 330 літрів «паленого» алкоголю

17 Червня 2008 18:17


Працівники регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів у Волинській області в травні поточного року виявили шість фактів зберігання та реалізації алкогольних напоїв без марок акцизного збору, або з підробленими марками акцизного збору. Окрім того, вилучено 330 літрів алкогольних напоїв вартістю понад 5 тисяч гривень. Очікувані фінансові санкції становлять 24,5 тисячі гривень, - повідомили ЗІКу у відділі масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян.
Зокрема 6 травня при перевірці магазину в Локачинському районі працівники Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів у Волинській області виявили факт зберігання 20 пляшок горілки, маркованих марками акцизного збору з ознаками підробки. Ці алкогольні напої вилучені працівниками Локачинського райвідділу УМВС України у Волинській області. Очікувані фінансові санкції сягають 2,7 тисячі гривень.
Натомість 16 травня під час перевірки торгового павільйону в обласному центрі, де веде гешефт суб’єкт господарювання О., встановлено факт торгівлі алкогольними напоями без ліцензії. Окрім того, підприємець реалізовував і зберігав вино без марок акцизного збору. Працівники Луцької ОДРІ вилучили ці алкогольні напої, а за порушення правил торгівлі підприємцеві доведеться сплатити 15,7 тисячі гривень штрафних санкцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus