USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

На Волині вимагають відставку Клімчука та розпуск облради

29 Листопада 2013 15:57
Відставку голови Волинської ОДА Бориса Клімчука та розпуск Волинської облради вимагають опозиційні сили Волині.

Зокрема, у діях голови ОДА та деяких депутатів облради представники опозиційних партій вбачають зраду національних інтересів України, обман волинян, що відобразилося у підтримці анти-євроінтеграційної позиції Віктора Януковича. Про це повідомили у прес-службі ВОО ВО «Свобода».

Опозиційні політичні партії Волині вимагають (з тексту заяви):

«1. Відставки голови Волинської ОДА Бориса Клімчука, як ставленика Януковича на Волині, зусиллями якого була зірвана позачергова сесія Волинської облради 28 листопада з вимогою підписання асоціації з ЄС та відставки уряду Азарова. Борис Клімчук несе персональну відповідальність за обман волинян у євроінтеграційних намірах Президента та Партії Регіонів, а також фракції цієї партії і групи «Нова Волинь» у Волинській обласній раді. Адже сам він стояв на Київському майдані в присутності громади та священиків і говорив про відсутність будь-яких сумнівів щодо того, що Україна має бути в Європі. Політик і керівник, який обманює волинську громаду, не має права перебувати на керівній посаді, очолюючи облдержадміністрацію.

2. Розпуску Волинської обласної ради як такої, що абсолютно не відображає інтересів мешканців краю, складається з «тушок», які зрадили виборців і перейшли на бік Партії регіонів. Саме депутати, орієнтовані на Янукочича, не прибули на позачергову сесію Волинської облради 28 листопада, зірвавши її проведення. На цій сесії планувалося висловити підтримку курсу на євроінтеграцію та закликати Президента відправити у відставку уряд Азарова. У зв’язку із зрадницькою позицією провладної більшості у Волинській облраді ми вимагаємо її розпуску як неефективного і недієздатного органу, який сьогодні представляє інтереси не волинян, а Януковича і Партії регіонів.

3. Розпуску громадської ради при голові ОДА, як придворної структури, яка підтримала курс Януковича на непідписання Угоди з ЄС. Діяльність цього органу свідчить, що її основні функції зводяться не до представництва інтересів волинян, а до благословення курсу Януковича та його намісників на Волині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
))) Показати IP 29 Листопада 2013 16:03
Банду геть!!!!
Всезнайко до ))) Показати IP 29 Листопада 2013 16:38
Клімчука - геть! І поставимо на його місце деб** Бондаря, який нічого не зробив за 1,5 роки свого керівництва ОДА...
Александр до Всезнайко Показати IP 29 Листопада 2013 16:50
Нет! Только коллективное руководство! Боруцкий-Григоренко-Алексеев! Возродим триумвират как во времена сыновей Ярослава Мудрого!
Кирило Показати IP 29 Листопада 2013 16:06
Нарешті! Поважаю! А ті заклики Мустафи (афганця) щоб майдани без політики - зневажаю! Ми господарі на СВОїй БОгом ДАній землі!
Ти .... свободівець до Кирило Показати IP 29 Листопада 2013 16:29
той афганець набагато більше має право називатись патріотом ніж ти...такі як ти б тільки прапором махав, а що толку???
Григорій до Ти .... свободівець Показати IP 29 Листопада 2013 21:46
Звичайно Мустафа,маючи дружину єврейку, зробить кар,єру в будь якій країні. Та й патріотом на словах буде найбільшим. Типу - добре бути євреєм - завжди правий.
ми Показати IP 29 Листопада 2013 16:10
та ніякої відставки не буде, цей кнур-климчук бабло вже завіс в Київ, буде дальше сидіти і красти
Іван Показати IP 29 Листопада 2013 16:20
До ми ну й ти молодець, ну й правильно і кмітливо його назвав.Але, на жаль, ми раби нічого проти цих бандитів вдіяти не можемо
лучани Показати IP 29 Листопада 2013 16:22
ДАВНО ПОРА!!!
Александр Показати IP 29 Листопада 2013 16:25
Ух, молодцы!
свободівцям Показати IP 29 Листопада 2013 17:08
Кругом зрада, продають інтереси неньки - хапаймо сокири і вперід, хніщім до ноги, ненька понад усе. набридли ви із своїми дурнуватими гаслами.
СЕМЕН Показати IP 29 Листопада 2013 18:09
..оту усю бидло-парт-комуняцку свиноту(клімчуків, романюків, козюр, кривицьких....) давно пора на баржу і в море.... з конфіскацією... чим ми далі і займемося!!! Гайдамаки! Вперед!
СБУ Показати IP 29 Листопада 2013 21:25
Мягко сказано кнур,це перевертень,якого іуда ющ порадив зечари,шапкокраду бути його представником в області.Взавтра він підставить своє плече кому завгодно,аби бути біля корита,у.од.
Ірина Показати IP 29 Листопада 2013 23:02
Нарешті, ми усі разом задавимо усе бид**, яке живе за наш рахунок на нашій рідній землі. Це ж ми - сини і дочки славних козаків, які давили усіх яничар того часу. СЛАВА УКРАЇНІ!
1 Показати IP 29 Листопада 2013 23:10
Бориску на пенсію в Підмосков,я.
Міля Показати IP 30 Листопада 2013 02:43
То треба наказувать тєх, хто ініціює проведєніє позачерговой сесії і Войтовіча.
Александр Показати IP 30 Листопада 2013 07:58
Гайдамаки! Славные сыны и дочери славных козаков! Если на тебе появляются особенные знаки избранных, нужно найти мольфара Тарадуду в селе Замогила буковинских Карпат. Он знает, как победить вам зло. Но помните, среди вас должна быть одна дева! Слава Украине!
семен Показати IP 30 Листопада 2013 10:52
єднаймося http://ar25.org/ тут вказано чіткий шлях та вірні дії
Бадерівець Показати IP 1 Грудня 2013 18:31
Ще не вмерла Україна, Але може вмерти: Ви самі її, ледачі, Ведете до смерті! Не хваліться, що живе ще Наша воля й слава: Зрада їх давно стоптала, Продала, лукава. Ваші предки торгували Людськими правами, Їх продавши, породили Нас на світ рабами. Не пишайтеся ж у співах Ви козацьким родом: Ви раби, хоча й пани ви Над своїм народом. Україна вам не мати, Є вам інша пані, Зрадних прадідів нікчемних Правнуки погані! Тільки той достойний щастя, Хто боровсь за його, Ви ж давно покірні слуги Ледарства гидкого. Ви ж давно не люди — трупи Без життя і сили, Ваше місце — кладовище, Яма та могили. Як живі покинуть мертвих, Щоб з живими стати, «Ще не вмерла Україна» Будемо співати. Як живі покинуть мертвих, Прийде та година, Що ділами, не словами Оживе Вкраїна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus