USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині випав град завбільшки з перепелине яйце

2 Вересня 2011 10:02
У Камені-Каширському близько 17-ї години минулого понеділка при сильному вітрі випав грав завбільшки з перепелине яйце: за п'ятнадцять хвилин він встелив землю шаром товщиною до 20 сантиметрів.
Як повідомив камінь-каширський міський голова Василь Бондар, найбільший удар стихії припав на південну частину міста – вулиці Ковельська, Данила Галицького, Радянська, 1 Травня. Про це пише Волинь-нова.
Зокрема на вулиці Данила Галицького град розвалив фронтон новозбудованого двоповерхового житлового будинку і зніс покрівлю.
В іншому будинку зніс металочерепицю разом з кроквами і латами й відкинув на 20 метрів від хати. Стіни будинків, які були оштукатурені, неначе зрешечені кулями. Град посік городину.
За словами міського голови, вже надійшло 70 заяв від мешканців району про шкоду, заподіяну господарствам.
У місті особливо постраждали приміщення двох дитячих садків та вищого професійно-технічного училища, комунальні багатоповерхові будинки.
За попередніми даними, збитки від стихії сягають до 100 тисяч гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
До модератора Показати IP 2 Вересня 2011 13:47
Невже в Каміні такі дороги?
Роман Показати IP 2 Вересня 2011 15:43
І такі машини!?... Це фото для прикладу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus