USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Надсилав пістолети поштою: зловмисник із Кривого Рогу попався в Луцьку

12 Квітня 2024 21:00
Отримав термін у Дніпрі та згодом попався на тому ж на Волині. На лаві підсудних – 40-річний житель Кривого Рогу. Торік за незаконне поводження зі зброєю чоловіку винесли вирок у Дніпровському міськрайонному суді про позбавлення волі на певний час з іспитовим строком. Нещодавно чоловіка затримали в Луцьку.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Триває судовий розгляд у кримінальному проваджені про вчинення 40-річним жителем Кривого Рогу незаконного поводження зі зброєю. Правоохоронці минулого року в липні-серпні зафіксували два епізоди збуту ним вогнепальної зброї на Волинь. Він пересилав її через поштового оператора. Так само пістолети та набої були вилучені в нього у вересні під час проведення санкціонованого судом обшуку», – прокоментувала речниця Волинської обласної прокуратури Наталія Мурахевич.

На черговому судовому засіданні обвинувачений наполягав на тому, що хоче йти боронити країну на фронт. Мовляв, запрошення від військової частини має, до того ж зі зброєю вміє працювати. Нюанс – чоловік є обмежено придатним, тож до служби не допускається.

Коли сторона обвинувачення на цьому акцентувала увагу, підсудний подав клопотання про відвід прокурора. Мовляв, останній до нього упереджено ставиться.
Читати ще: Волинянина, який продавав зброю з деокупованих територій, судять

«Можна заявити про відвід прокурора? Упереджене ставлення та некомпетентність. Мене він не влаштовує», – сказав обвинувачений.

Заслухавши всі сторони, суд клопотання не задовільнив, оскільки «підстав для відводу прокурора немає».

Обвинуваченому продовжили термін тримання під ватрою. На наступне засідання запросили свідків.

Зауважимо, що за санкцією статті підсудному загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus