USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Надзвичайники Волині мають свій бізнес?

3 Квітня 2015 09:30
Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій в області заробляють кошти, надаючи платні послуги. Як запевняють держслужбовці – законів вони не порушують.

Про це йшлося під час 34 сесії Волинської обласної ради 2-го квітня.

Виступаючи в облраді, начальник обласного управління ДСНС у Волинській області Володимир Грушовінчук повідомив, що рятувальники заробили до 3-х мільйонів гривень, надаючи приватні послуги.

Такий стан справ обурив депутатів, мовляв, держструктури не повинні займатися бізнесом.

«Взагалі, як так виходить, що державна структура займається бізнесом?!», - подивовано цікавився Віктор Прокопчук.

Головний надзвичайник краю погодився, що це - негативне явище, яке є тільки в Україні, бо в країнах ЄС подібне не практикується.

«Я погоджуюся з Вами, що платних послуг не повинно бути. Втім, законодавством України передбачено надання платних послуг. Так, я вважаю, що в нашій структурі все має бути безплатним, але у подальшому, адже в країнах ЄС аналогів цьому немає», - пояснив Грушовінчук.

Зауважимо, що рятувальники нарікали на матеріально-технічне забезпечення, мовляв, не вистачає коштів навіть на форму: «волинських рятувальників фінансують лише на 30% від потреб».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 3 Квітня 2015 09:35
Можна заробити ще більше. За допомогою пожежної машини можна мити бурштин .
А до Анонім Показати IP 3 Квітня 2015 10:09
А це ж скільки помп без роботи простоюють! Непорядок, куди депутати дивляться! Ганьба!
113 Показати IP 3 Квітня 2015 09:41
Або ями вигрібні чистити
123 до 113 Показати IP 3 Квітня 2015 11:02
Або вставити тобі бранспойт в одне місце і ввімкнути максимальні обороти.
Анонім Показати IP 3 Квітня 2015 11:15
Такий стан справ" обурив" дупутатів?та ще з 1997р придумали "платні послуги" і бійці МНС замість того, щоб підвищувати свій професійний рівень займаються обробками дерев"яних конструкцій,замірами опору ізоляціі електропроводки та заземлення,чисткою димових та вентилізаційних каналів і т.п.,а все через те,що виділяють кошти тільки на заробітну плату,а на бензин та д.п.-0,одяг-0,комп"ютерна техніка-0,ремонти транспорту та приміщень-0,закупку відпрацьованого обладнання-0.Як виживати ДСНС?Грушовінчуку треба подякувати за те,що не розвалив службу,як розвалили військові комісаріати в області галаки і йому подібні,а не пудрити мізки.
Анонім Показати IP 3 Квітня 2015 12:01
Сто процентів головне щоб хлопці не надавали ці платні послуги а керівник іх використовував в своїх особистих цілях а не в цілях мчс
Анонім Показати IP 3 Квітня 2015 12:03
В Києві крав гроші виділені на службу а цей думає де заробити молодець тільки не**зди в своїх кровно зароблені бо приведемо однією ногою до одної пожежної а другою до другої і навпроти міськвідділу центрального входу розірвемо як жабу
жаба до Анонім Показати IP 3 Квітня 2015 13:02
налякаеш іжака голим дупом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus