USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Нам пощастило закономірно», – Кварцяний про перемогу «Волині»

13 Серпня 2016 19:39
Незважаючи на те, що гості з Кропивницького на полі виглядали більш зіграно та впевнено, волиняни зуміли втримати перевагу після автоголу гравця «Зірки». Наставник «Волині» Віталій Кварцяний не приховував, що перемогли його підопічні завдяки фортуні. Хоча та, на його думку, була закономірною.

Про це йшлося під час післяматчевої прес-конференції за участю тренерів «Волині» та «Зірки».

Головний тренер Кропивницької «Зірки» Сергій Лавриненко під час зустрічі з пресою заявив, що бувають моменти, коли під час гри потрібна фортуна. Її, зі слів тренера, «Зірці» не вистачило».

«Ми не реалізували моменти в першому таймі. «Волинь» нічого не створила особливо, тому вирішили самі собі «контрольний» забити», - зазначив Лавриненко та привітав «Волинь» з перемогою.

Наставник «Волині» Віталій Кварцяний заявив, що «основі» вдалось підтримати дубль, який вчора зіграв «цікаво та з імпровізацією», вигравши з рахунком 4-0. Успіхом відзначилась і U-19, яка перемогла з рахунком 7-0.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ВОЛИНЬ» – «ЗІРКА»: 1 – 0

Віталій Володимирович каже, що молодь повинна відчувати, що їхня черга в першу команду теж прийде, адже «Волинь» на 80% сьогодні складалась з вихованців клубу. Досить цікавий експертимент, важко формувати кваліфіковану команду.

Разом з тим, Кварцяний не приховував, що «Волині», яка виграла з мінімальною перевагою завдяки автоголу кропивниччан, відверто пощастило. Адже його підопічні не могли зачепитися за м’яч та налагодити гру.

Зі слів Кварцяного, досвід та вік не завжди означають перевагу. Для цього порівняв двох гравців «Волині»:

«Вболівальникам здається, що Козьбан має 27 років і він сильніший за Романюка, а він не сильніший. Він «перетреться», і якщо буде прислуховуватися, то з часом стане «мужиком» і піде на «дорослий футбол». Тільки треба потерпіти», - зазначив наставник «хрестоносців» та додав, що його підопічні частково реалізували те, про що він їх просив. Відтак, хоч волинянам і пощастило, але «пощастило законно».

Відзначив тренер «Волині» і той факт, що гості з Кропивницького виглядали більш зіграно. А все завдяки зібраності і постійному колективу.

Наостанок Віталій Володимирович зауважив, що за 2 дні волиняни виграли три гри проти непоганої команди. Проте застеріг, що на «Волинь» чекають важкі випробування попереду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Луцьк Показати IP 13 Серпня 2016 21:34
Слухати мати "Великого" Кварцяного мільйонам українців по телебаченню - це просто гидота. Але такм величність вважає, що йому все можна і це нормально. ФУ!!!!
я' Показати IP 13 Серпня 2016 22:10
Ви дивіться футбол ане слухаете мати Кварцяного ,інколи вони ой як допомагають нашим футболістам
Ні до я' Показати IP 13 Серпня 2016 23:49
Взагалі-то людям мають допомагати людські слова наставника, а не мати, що перекрикують коментатора. Але кожному своє...
до я Показати IP 14 Серпня 2016 06:39
а ви чули коли небудь мати під час гри від великих тренерів! Самі гравці команди жалуються, що мати, крики та образи тільки заважають грати!
футболіст до до я Показати IP 14 Серпня 2016 11:41
Так заважають! Коли граєш то хочеть почути від Кварца: "Миловистий государю, а може трішки прискорися і доженеш м"яча" або "Пане футболісте, а чи не зробили би від підкат?".. Коментатори - писаки, ви коли небудь спортом займалися? маю на увазі командну гру. То не робіть з себе інтелегентів! Так було завжди, є і буде!!!
ohjbg Показати IP 14 Серпня 2016 07:30
кому потрібен цей футбол, якщо його немає насправді? Олімпіада, чому замовчуємо?
Клава Показати IP 14 Серпня 2016 08:26
Кварц матом не ругатеся - он им разговаривает ....
FC VL Показати IP 14 Серпня 2016 11:33
Жоден з вас не був на стадіоні, а дивився по тб. Бо на секторів матів не чути. І правильно Клава!, одні матом ругаються, а інші розмовляють.
17 Показати IP 14 Серпня 2016 14:45
У кожного своя правда, але гру команди і поведінку тренера слід розділити. Вболівальникам не слід показувати "Як загартовувалась сталь" це для тренера, вболівальникам як завжди потерпіти,а власнику та адміністрації клубу займатися роз'яснювальною, рекламною, роботою повернення престижу і т. д., Кварцяний і команда виконують свою роботу як можуть і через роки 2 повернемось у вищу лігу і будемо у п'ятірці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus