USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Намагався перевезти в Польщу 19 кг наркотиків: на Волині іноземець отримав 8 років тюрми

2 Вересня 2022 17:39
Суд визнав 35-річного громадянина Республіки Молдова винуватим у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні з метою збуту, а також у контрабанді й закінченому замаху на контрабанду наркотичних засобів в особливо великих та призначив йому покарання у виді восьми років та одного місяця позбавлення волі.

Іноземця було викрито уночі 18 травня у міжнародному пункті пропуску «Ягодин», коли він намагався провезти у Польщу легковим автомобілем 19 кг наркотичного засобу.

У паливному баку його автівки під час поглибленого митного огляду виявили 29 пресованих брикетів рослинної речовини – смоли канабісу, які він напередодні контрабандним шляхом увіз в Україну.

Згідно з вироком суду в обвинуваченого також буде конфісковане все належне йому на праві власності майно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus