USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Напівголий та босий: у Луцьку п’янючого водія патрульним здали сусіди. Відео

29 Лютого 2024 17:11
У Луцьку на бульварі Дружби Народів п’яний водій хотів втекти від патрульних, які приїхали на виклик.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Інцидент стався пізно ввечері вчора, 28 лютого. Правоохоронцям вдалось заблокувати автомобіль нетверезого керманича. На кадрах видно, що дві патрульні автівки не дають проїхати чоловіку.

«Як стверджують очевидні, водій був в неадекватному стані. Спершу він закрився у своїй автівці й увімкнув музику на всю гучність. Згодом він почав кричати та лаятися у бік патрульних», – зазначають журналісти.

Читати ще: У Луцьку п'яний водій хотів втекти від патрульних: його наздогнали і склали протокол

Проте правоохоронці таки вмовили водія вийти з автомобіля. Виявилося, що він був напівголий та босий.
Поліцейська Єлєна Гасюк розповіла, що патрульні приїхали через виклик сусідів.

«Учора патрульні приїхали на виклик щодо порушення правил дорожнього руху. Мешканці бульвару Дружби Народів повідомили, що їхній сусід п’яним сів за кермо свого транспортного засобу Audi та почав рух. На місці патрульні припинили правопорушення та встановили, що чоловік дійсно мав ознаки алкогольного сп’яніння», – кажуть у поліції.

Єлена Гасюк додає, що чоловік відмовився проходити освідування й, крім того, його раніше на 10 років позбавили права керування транспортним засобом.

Патрульні склали на водія протокол про керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння й інші адмінматеріали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus