USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Нардеп просить виділити з держбюджету кошти на ремонт дороги Луцьк-Дольськ

12 Червня 2018 16:12
Народний депутат Ірина Констанкевич звернулася до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з приводу ремонту дороги Луцьк-Дольськ, інформує прес-служба нардепа.

Зазначимо, що 97% автомобільних доріг в Україні на сьогоднішній день потребують капітального та поточного ремонту. Відтак, прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив Міністерству фінансів забезпечити фінансування поточного ремонту та будівництва доріг, а «Укравтодору» – провести для цього підготовчі роботи. Про це глава уряду повідомив під час обговорення можливості проведення масштабного будівництва доріг з представниками міністерств і відомств.

Далека від ідеальної ситуація і на Волині, а ті дороги, які потребують нагального капітального ремонту, навіть не включені до переліку. Зокрема, мова йде про дорогу Р-14, що сполучає обласний центр з пунктом пропуску Дольськ на кордоні з Білоруссю. Дорога перебуває у жахливому стані після зими. А нещодавно поблизу Ківерців трапилася аварія – зіштовхнулися дві фури, оминаючи ями на дорозі, хоча стан цього відрізку траси кращий, ніж інших, де автомобілі об’їжджають дорогу узбіччям.

Неодноразово привертала увагу керівництва держави до цієї проблеми і народний депутат Ірина Констанкевич.

Зокрема, під час виїзного засідання бюджетного комітету нардеп передала звернення тисяч жителів Волині, які просять відремонтувати автошлях Р-14, що починається у Луцьку, проходить через Ківерці, Колки, Маневичі, Любешів, Дольськ та закінчується на кордоні з Білоруссю.

Відповідні депутатські звернення Ірина Констанкевич направила до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та голови Верховної Ради України Андрія Парубія.

«Автомобільна дорога міжнародного значення Р-14 сполученням Луцьк-Ківерці-Маневичі-Любешів-КПП Дольськ перебуває у край незадовільному стані, з суттєвими вибоїнами та ямами, і у зв’язку з цим потребує капітального ремонту. Поточний дрібний ремонт не дає належного результату та спричиняє щорічні неефективні витрати. Прошу Вас сприяти виділенню коштів з державного бюджету на проведення капітального ремонту дороги Р-14», - йдеться у депутатському зверненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus